Wednesday, 11 January 2012

hihi

hye selamat malam :)

aku tak boleh tido so aku bercadang nak buat new entry yang boring dan merepek khas untuk korang semua! haa suke tak? hahaha ^_^

tadi online facebook tiba-tiba aku nampak photo sweet and comel lah nak tengok? kejap ye aku godek-godek album jap zzz


taraaaaa!!!

HEARTSTRINGS


ape ? comel & sweet kan ? haaa aku dah cakap taknak caye...hihi..ini movie korea batu taw..sape yang minat korea jom tengok cerita ni sama-sama? hihi aku dah terlampau exciteddd ni la..merepek kan? selalu mcamni heishhh..OK aku nak beli cd heartstrings esok jgn jelez hehe 

okbaii

3 comments:

  1. movie korea batu..?apa itu..?huhu.. :P

    ReplyDelete
  2. typing error ahh..amal gituuu ahhh :P hahahaa

    *BARU

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho...nak touching2 ke ngan aku... hak3

      Delete